
بادمجان یکی از خوشمزهترین سبزیجاتی است که در غذاهای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. غذاهای متنوع و گوناگونی با بادمجان درست میشود و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. جوجه غوره بادمجان یکی از لذیذترین خورشتهای ایرانی است که طعم و عطر فوقالعادهای دارد. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت جوجه غوره بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه خورشت جوجه غوره بادمجان
- مرغ خرد شده یا جوجه: یک کیلو
- بادمجان: یک کیلو
- پیاز: ۲ عدد
- غوره: یک پیمانه
- رب گوجهفرنگی به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویههای دلخواه به میزان لازم
- زعفران دمکرده به میزان لازم
- گوجهفرنگی حلقه شده: ۲ عدد برای تزیین
- فلفلدلمهای رنگی: یک عدد برای تزیین
طرز تهیه خورشت جوجه غوره بادمجان
بادمجانها را پوست گرفته، بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آنها برود و کاملا خشک شود؛ دراینصورت پس از سرخ شدن، روغن کمتری به خود میگیرد. پس از خشک شدن، آنها را در روغن سرخ کرده، کنار بگذارید.
پیازها را نگینی خرد و سرخ کرده، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویههای دلخواه را اضافه کنید. تکههای کوچک مرغ یا جوجه را با مواد تفت دهید. در قابلمه را بگذارید تا جوجهها کمی آب بیندازد؛ سپس مقداری آب در قابلمه ریخته، شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا خورشت آرام بجوشد و جوجهها پخته شود.
غورهها را در تابهای کوچک با کمی روغن تفت دهید. در تابهای دیگر بادمجانهای سرخ شده را بچینید. کمی از آب خورشت روی آنها ریخته و در تابه را بگذارید. حدود نیم ساعت زمان دهید تا آب خورشت به خورد بادمجانها رفته و کمی پخته شود.
کمی قبل از سرو، غورههای تفت داده شده و زعفران دمکرده را به خورشت اضافه کنید. بادمجانهای آماده را در ظرف دلخواه بچینید و پس از اینکه آب خورشت جمع شد و جا افتاد، آن را در ظرف کنار بادمجانها بریزید. گوجهفرنگی و فلفلدلمهای حلقه شده را کمی در روغن تفت داده، برای تزیین روی خورشت بگذارید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خورشت “طرز تهیه خورشت گوجه سبز” را مطالعه کنید.
- ۹۹/۰۴/۰۱