
گراتن؛ یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته میشود. در ادامه با دستور تهیه گراتن بادمجان و مرغ یکی از بهترین و خوشمزهترین غذاها برای مهمانیهای رسمی آشنا میشوید. درست کردن گراتن بادمجان و مرغ بسیار ساده است و با صرف زمان کمی میتوانید یک غذای خوشطعم درست کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه گراتن بادمجان و مرغ
- فیله مرغ: یک کیلو
- بادمجان قلمی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
- سس بشامل: ۳ پیمانه
- پیاز: یک عدد
- قارچ: ۵۰۰ گرم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ
فیلههای مرغ را خرد کرده و با پیاز نگینی، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن مزهدار کنید؛ سپس چند ساعت در یخچال بگذارید تا فیلهها خوشطعم شود.
پس از این مدت، فیلهها را از یخچال بیرون آورده و تفت دهید تا کمی سرخ شود.
بادمجانها را پس از شستن و پوست گرفتن، حلقهای کرده و روی آنها نمک بپاشید. پس از یک ساعت آنها را بشویید و سرخ کنید؛ سپس در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
قارچها را ورقهای خرد کرده و کمی تفت دهید.
کف یک ظرف پیرکس، سس بشامل بریزید. بادمجانها را روی سس گذاشته و دوباره روی آنها سس بریزید. قارچ و فیلهها را روی سس ریخته و در آخر روی همه مواد پنیر پیتزا بریزید؛ به طوری که روی ظرف را بپوشاند.
ظرف را در فر یا مایکروویو بگذارید تا غذا آماده شود. وقتی روی پنیر پیتزا برشته و طلایی شد، گراتن آماده سرو است.
نکات مهم
لایهها را میتوان تکرار کرد، مثلا ۲ یا ۳ لایهای درست کرد.
میتوان حلقههای بادمجان را روی مرغ و قارچ گذاشت.
بهجای فیله میتوان از سینه مرغ استفاده کرد.
در صورت تمایل میتوان گراتنها را در قالب مافین تهیه و به صورت تکنفره سرو کرد.
همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید، چون ترکیب آویشن با پنیر عالی است و غذا را خوشطعم میکند.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پیتزا “پیتزا قارچ و مرغ” را مطالعه کنید.
- ۹۹/۰۳/۲۲